Tak mám to za sebou . Tým, že som dorábal veci, ktoré neboli v stavebniciach, musel som trocha improvizovať. Špinlerové závesy sú robené ináč a keď som to začal kompletovať ,tak to bolo o niečo rozdielne oproti Yannovým. Vyriešil som to tak , že som Yannove okopíroval a prispôsobil ich na dve Špinlerovky. Vyzerá to teraz jednotne a hlavne tie dorábané časti sú rovnaké.
Konečne mám nahodené motory. Zatiaľ na týchto dvoch je to kompletné. Ešte sedemkrát . Viacero tých drobností na motore som si podorábal, lebo v stavebnici neboli. U BORO som vymenil sanie chladenia zadných bŕzd za hadice.
Pišta, je vidět ,že máš nastudováno a výsledek je super.Ten kitař a detailista se v tobě nezapře .Už se těším na společné foto a na některé z výstav(soutěží) na živo. Palec na horu !
Cez víkend som skompletizoval ďalšie motory.Aj tu sú doplnené drobnosti.Trocha som upravoval kryty držiakov upevnenia motora k trupu. V stavebnici sa majú prehnúť v strede,ale v skutočnosti je to tak 1:3. Na Špinlerovom som to vyrobil,pretože v stavebnici to v podstate vôbec nieje.
Moc se mi líbí rozsah úprav na motorech. Je upraveno a doplněno jen to, co model pozvedne a není to přehnané. K podobnému stavu bych se taky chtěl dopracovat.
Dík,som rád že sa vám to páči . Mne vždy vadilo,že tie motory sú také holé a snažil som sa to nejako oživiť a postupne som hľadal niečo , čím by som to urobil a v podstate hľadám stále .
je to impozantné. takéto motory tu ešte asi neboli. hoci sa mi to veľmi páči musím jedným dychom povedať, že je to už mierne za hranicou papierového modelárstva. nechcem aby to vyznelo ako kritika Pištovej práce, ale ako fakt.