Díky. Chce to asi takto spraviť viac volantov.
Ale budem ich už robiť iba týmto spôsobom - je to jednoduchšie a zaujímavejšie. Ešte raz dík Jarek za návod velmi mi pomohol.
No a teraz už presklenie.
Dělal jsem první volant hodinu Dnes už v tom mám cvik a tak za 10 minut jsem hotový. Někdy se povede lépe, někdy to nejde. Obdivuji tvou čistotu stavby
Vďaka, chýb je tam aj tak dosť, hlavne pri dieli č.28 ktorým sa uzatvára kokpit - ten sa mi pri lepení začal nepríjemne prehýbať a to som ho podlepil 80g papierom, len ako vidno na fotkách hore nemal som dobre vytvarovaný plášť trupu.
Konečne sa dostávam k pokračovaniu v stavbe - moja dlhšia nečinnosť má jediný dôvod a to je novonarodený syn Tomáš.
Tak zatial nejaké foto z prác na prednej náprave.
Gratuluji k nově narozenému synovi, ať se má co nejlépe. Stavbu sleduji, tento model už mám slepený a momentálně stavím velmi podobný z Mexika, takže vím, o čem je řeč.
Jak již psal 11111, tak čistota lepení je úchvatná.
Kvalitní doutníky nevyrábí v Havaně, ani v Maranellu, ale u Forum Teamu
Ďakujem Tomáš, tvoje stavby tiež velmi pozorne sledujem - sú velmi pekne zlepené a pre mňa inšpirujúce.
Ja budem ešte musieť retušovať hlavne nápravy lebo k mojej spokojnosti to celkom nie je.
Pribudli nejaké drobotinky na motore.
Teraz príde na rad výfukové parožie, tento model si zaslúži aby nebolo placaté takže budem niečo skúšať a uvidím ako to dopadne.
Urobil som predné kolesá, na zadných práve pracujem.
Prvý raz som použil TEO-ve dezény a bol som s nimi veľmi spokojný - sú totiž pevnejšie ako pôvodný diel vystrihovánky takže bok pneumatiky sa na ne lepí výborne a dobre sa aj tvaruje v spoji s behúňom. Veľká vďaka TEO!
Oproti návodu som sa pri stavbe kolies odchýlil a lepil som bok pneumatiky až na záver a to súčasne na behúň aj na disk na tupo - zdalo sa mi to tak jednoduchšie.