j.brauner píše:Pokud nedošlo k nějakým úpravám, šlo stavět oba piloty z obou závodů.
Vycházel jsem z toho, co je napsáno na obálce. Stejně ale nejde o žádné drama.Kdo ví o co jde tak mu to nemůže vadit. A kdo ne, tak si toho nevšimne. Stejně objednám
Radek
Nevadí že něco dělám pomalu,protože to možná dělám blbě
Díky Zdeňku. I když barva obálky (což je u Michalových sešitů poznávací znamení hlavního zbarvení modelu) mě přesvědčovala, jaká barva to správně je, ale ta červená mě znejistila. Až tak, že jsem projížděl na netu archivy fotek ...
Pod nožem: Ferrari F93, 1993, Jean Alesi Hotovo : 99 Buffer : hodně (něco na důchod ...)
Ono covery co se připravují k použití na stránky, tak vychází barevně malinko jinak, než je to potom ve skutečnosti u sešitu modelů.....proto je to takové zavádějící...
Vzpomínám si jak Yanno tento model před lety přivezl do Lužánek jako čerstvou novinku. Měl k němu i vyvýšenou podložku a když jej umístil mezi ostatní formulové modely, tak byl nepřehlédnutelný, nádherný, ta oranžová barva zářila...... Od té doby jsem jej v takové barvě nikdy neviděl.
Dostal jsem informaci, kterou tady mám prezentovat. Modely - novinky jsou momentálně v tiskárně a budou v brzkých dnech připraveny k distribuci. Zdraví Vás Michal Antonický.
Taky přidávám jednu malou technickou. Shadow by měl být podle mne v obou případech typ DN3. Nikoliv DN3B. S tím se pouze pokusil kvalifikovat do Britské GP 1976 Mike Wilds a tento model byl již vydán.
Zdroje jsou různé, ale Forix má většinou označení správné. Pokud ještě není vytištěno, zkusím příští týden zjistit více s klukama na formule1.forum.cz. Bylo by škoda mít tak krásné kousky špatně označeny.