...pravděpodobně se čeká i na můj názor - zřejmě to nebyl jenom vánek, jak jste Zdenku napsal, ale pěkný vítr v uzavřené bedně- , docela by mne zajímalo co by se zde dělo, kdybych toto sem vystavil já, už to slyším co to sem píšeš, to sem nepatří, ap.
, rozhodně však dobré téma, díky za něj Zdenku, již jsme si o tom psali ráno a i já moc dobře vím, a i proto jsem zde na začátek vlétl jako vítr, že příspěvky leccos prozradí nejen o fóru, ale i o tom , kdo je píše, zjistil jsem jakým způsobem zde komunikovat, jak reagovat, kam až zajít, i třeba do čeho raději nevrtat, u minardy v recenzi někdo píše nechme té války a osočování, já nejsem od začátku pro nic jiného (je to jenom výměna názoru, nic víc), odhazuji tedy Jarkem zmíněnou dětinskost a přecházím to, ...mimochodem je pravda, že některé výroky mě stejně jako Vás jié fakt vytočily, ale zareagoval jsem jak jsem zareagoval, prosím nechme to již být, já si dokáži vážit každého názoru a reakce,
...dneska jsem to vyřešil tím nejlepším možným způsobem, rozjel jsem stavbu jordanu......, na který jsem se chystal již řadu týdnů, pokud mi to dovolíte, rád vystavím v recenzi...nevím jestli je 80 příspěvků rekord, ale řeknu Vám, že kdybych jeden psal minutu, pak je to 80 minut čistého času, za tu dobu jsem dnes slepil podvozek a část přídě...tomu říkám nepoměr!
...na svoji obhajobu mohu říci, že jsem naprostý introvert a v davu by jste mne přehlédli, jenom prostě rád píši příspěvky, rád se ptám, rád poznávám nové lidi, často píšu co si myslím, což souvisí s jiným fórem, kde se to naopak ode mne čeká...
...vystavil jsem zde hlasovačky, čekal jsem, že dáte hlas, třeba se pobavíte nebo to přejdete, slovo je mocná zbraň a často není dobře pochopeno, ale snad jsem toto téma již alespoň trochu uvedl na pravou míru na vláknech, kterých se to týká
...