Další model z naší dílny. Jordan 195 GP Španělska 1995. Rozsah vystřihovánky je 3 x A4 modelu a později pravděpodobně strana návodné kresby a strana psaného návodu. Model bude možné postavit i s číslem E. Irvina.
Naposledy upravil(a) Alda dne 21 únor 2011 21:54, celkem upraveno 3 x.
Pekné autíčko Tak sa mi marí, že zo začiatku sezóny mali iné sfarbenie, z akej GP je tento voz?
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Podle všech materiálů, které mi prošly rukama, bylo zbarvení Jordanu 195 po celou sezonu stejné. Byly zde ale vcelku nevelké rozdíly v umístění některých reklam, kamery atd.
Mělo by se jednat o GP Kanady, kde mimochodem oba piloti zazářili.
Jo Viťa, nevšimol som si Gerry, zasurfoval som - Brazílii a Argentíne mali takéto sfarbenie:
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Další malej postup ve stavbě. Konstrukce "nosu". Pavlova klasika : z malých kousků velký věci. Příď se dobře tvaruje, jen se musí hlídat spoje, aby se to nekroutilo. Přibyla i zadní převodovka.
Díly přídě jsem podlepil silnějším papírem a to se mi vymstilo v krabici za kokpitem. Nevadí přijde zakrýt.