GP Evropa, Nurburgring

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
11111
Kontaktovat uživatele:

GP Evropa, Nurburgring

Příspěvekod 11111 » 11 květen 2006 09:05

Já jsem průběhem nadšen, aby nebyl Ferrarista, ale co vy? Jak se vám závod líbil?

Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka » 11 květen 2006 10:53

Proti nudě, jaká byla v Imole to byl docela zajímavý závod, také díky většímu množství různých čmoudíků za auty. Renault propadl v taktice, myslím, že kdyby Alonso zůstal i po druhé zastávce v čela, tak vyhrál. Nepotěšily mne opět McLareny, vypadají, že oproti loňsku zaostávají v rychlosti a tak jejich taktika jet na první delší úsek není tak účinná.
A abych nezapomněl - v závodě se ukázalo, že Villeneuve zase tak moc Fisichelu v kvalifikaci nebrzdil. Navíc ho Fisi v kvalifikačním kole ani nedojel natož aby se pokusil o předjetí. V boxech to už byl od něj dobrý herecký výkon. Měl by být nominován na Oscara :lol:
Uvidíme co ted ve Španělsku 8)

Tomys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomys » 11 květen 2006 14:48

mno mně to opět připadalo nudný .... největší akce byl Fisi během návštěvy Willeneuva v boxech.. to sem se pobavil ... sem netušil,že je to takovej uplakánek ... a Jaques si stejně myslel něco o políbení zadnice .. škoda že na to doplatil ... kvalifikaci sem neviděl,nemám kde,ale stačí tvrzení jiných,že opravdu Fisca nebrzdil .... co se týká závodu,probral mě zase až skoro závěr,kdy začal stahovat Kimi ...Massu ....jenže podle mne I Michael i Massa ubraly a jeli na jistotu ... Ach jo,vypadá to že Ferrari ještě Renaultu zatopí ... a nebudu se divit pokud bude Ferrari mít oba tituly
This is Sparta !!!!!!!!!!!!!!

11111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 11111 » 12 květen 2006 09:14

Nepřišel mi závod vůbec nudný, zvláště v okamžicích kdy se Fernando s Michaelem přetahovali o rychlá kola. Bylo vidět, že oba "tlačí na pilu". V závěru skupinka Fernando, Fillipe a Kimi ... Bylo tam stále napětí.

Tomys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomys » 12 květen 2006 12:53

no první půlka mi tak přišla ... pak jsem samo taky zbystřil.... hurá na dnešní víkend a GP Španělska
This is Sparta !!!!!!!!!!!!!!

René

Příspěvekod René » 13 květen 2006 23:20

Tak sezóna sa nám komplikuje a to je dobre. Mne sa zdá že Mclareny prepadajú v taktike do tréningu moc natankovaný a aj úvod závodu potom strácajú veď Kimi robil super časy pred odchodom do boxov i v závere pretekov kde si nemyslím že by všetci pred ním išli na istotu. No a po kvalifikácii Barcelony uz začínam tipovať či vôbec získajú nejaké bodíky...

Zpět na