Škoda, že jsme se napotkali, rád bych tě poznal.
V Brně dozrála myšlenka na jakýsi nový návod, moc nerad slyším, že tohle se lepit nedá.
Pro tuto návodnou stavbu jsem zvolil model, který již doma máte.
Bruce McLaren - Cooper Car Company - GP USA 1959

Nejdříve si slepíte vanu trupu, kokpit a nos.
Vanu lepím tak, že díl rozdělím na tři část. Podlahu podlepím čtvrtkou (220-250g) a pak přilepím natupo boky.
Čelní díl 1A podlepuji kartonem 1mm a zatím nelepím do vany. Při lepení dílů 2 na vanu oceníte otvor v přídi.

Do vany vlepte kokpit jen za boční horní hrany. Poté přilepte zasklení. Přední zoubky můžete jen zasunout do škvíry mezi
pláštěm a palubkou, boční zoubky jsem lepil oboustrankou.

Slepil jsem si k sobě podlepený díl 1A a laser nosu, vše několikrát odzkoušel a pak jsem přilepillasery na trup a na ně nos vozu.

Pokračujete nalepením laserových žeber na trup. Vodorovné lasery jsem rozřízl na polovic. Při tlošťce cca 0,5mm se nemusí
zabrušovat a stále plní svůj účel. Pak je přilepíte boční díly pláště.

Zbývá už jen nalepit lem zasklení. Je trochu větší, pro to jsem si ho rozděli na segmenty. Správná delka lemu závisí
na přesnosti lepení a na použité folii. Ani jednou mi to nevyšlo stejně, proto tento postup.
Zbarvení lemu z vnitřní strany necháváme na vás, na některých fotkách se zdá být v barvě kovu na jiných v barvě vozu.
Teď koukám, že ten lem, lepím jinak než Robert. Robert ho lepí přez zadní přepážku kokpit., To ovšem po zavření krytu motoru,
zstane viditelná jen malá čast lemu. Proberu to s Edou.

To je k trupu asi vše.