Mě by zase zajímalo, jak má vypadat chladící potrubí z drátků, jak se v návodu uvádí, ale žádné schéma k tomu není. A jestli je to jen další překreslenina, tak jestli už vychytal autor mouchy, co tento model provází od prvního modelu? Dělat deváté auto a nevšimnout si chybiček by byla ostuda.
Ostuda, neostuda........... chybička se může vyskytnout, ani nemrkneš.
V průběhu vydávání marchů se snažím model postupně dle připomínek nebo toho co se mi nezdá ladit, ale aby byl pořádný výstup, musí být taky dostatečné vstupy. Napiš s čím je problém, já to srovnám s TEOvou stavbou a jeho postřehy a kdyžtak už to bude v dalším modelu opravené. Tenhle model je překresleninou modelu Mikka Kozarowitzkeho a ten jsem stavěl osobně a bez problémů. TEO stavěl tenhle a co se týká chyb v konstrukci, tak taky neměl výhrady. U mě to je ještě jinak, já lepím ze 160g, TEO ze 120g, a jak je vidět, dá se to slepit z obou. Pošli svoje postřehy a použijeme je pro příště.
!!!!!!!!!!!!!!!!! V těch hadicích byla jedna chybka objevena. Na levé straně motoru je navíc horní otvor na hadici, takže ten kdyžtak zabarvit. Kdyžtak můžu ještě nakreslit schema a dát ho na svoje stránky.