March 771.2, VC Holandska 1977 / PKAA / J.Polák / 1:24

Modely, které se připravují k vydání...
Blackhead

Příspěvekod Blackhead » 01 únor 2009 11:25

Možná se pletu, ale na té originál fotce nějak postrádám na boku pontonu víčko nádrže ( který jsou naznačený ve vystřihovánce) a že by je celý zakrýval kryt kokpitu mě nepřijde .... z druhé strany nevím pač tam stojí mechanik

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 01 únor 2009 11:35

Nejenom víčko od nádrže, ale i zpětné zrcátko je tam nějak zaretušované. :?: Kdo ví proč. :?:
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 01 únor 2009 16:56

Dovolím si Vám představit již hotový model rychlého vozu F1.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

Kola ještě přemaluju agamou 36M.

Nová Galerie

hepyno

Příspěvekod hepyno » 01 únor 2009 17:05

Gratulujem Teo, ďalší krásny kúsok.
Mal by som na Teba prosbičku - neurobil by si spoločné foto Tvojich hotových Marchov? :wink:
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 01 únor 2009 18:54

Teo, opět krásdný kousek. A podle mého oka, jeden z nejlépe zbarvených Marchů vůbec. Jsem totiž zatíženej na modrou :D a v kombinaci se žlutou je to prostě nádhera. Už se těším, až do něj budu moct střihnout.
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 02 únor 2009 10:29

Hepyno...od Honzy Poláka mám snad jen 4 kousky. Ale kdyby se k tomu mohly přidat i ty od pana Špinlera, tak by jich bylo krapítek povícero.

Nová Galerie

Nekolný Rostislav

Příspěvekod Nekolný Rostislav » 02 únor 2009 22:49

Ahoj Teo,skvělá práce žlutomodrou tu já můžu.
dali 1951

Lukáš Votický

Příspěvekod Lukáš Votický » 03 únor 2009 08:33

Mě by zase zajímalo, jak má vypadat chladící potrubí z drátků, jak se v návodu uvádí, ale žádné schéma k tomu není. A jestli je to jen další překreslenina, tak jestli už vychytal autor mouchy, co tento model provází od prvního modelu? Dělat deváté auto a nevšimnout si chybiček by byla ostuda. :wink:

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 03 únor 2009 09:17

U modelu tohoto marchu sice nákres jak rozmístnit hadice není, ale v návodním textu je to popsané, že ta a ta hadice vede tam a tam. A levý chladič je dvojitý a tím pádem těch hadic je povícero než u předešlých verzí.

Nová Galerie

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 03 únor 2009 10:52

Mě by zase zajímalo, jak má vypadat chladící potrubí z drátků, jak se v návodu uvádí, ale žádné schéma k tomu není. A jestli je to jen další překreslenina, tak jestli už vychytal autor mouchy, co tento model provází od prvního modelu? Dělat deváté auto a nevšimnout si chybiček by byla ostuda.

Ostuda, neostuda........... chybička se může vyskytnout, ani nemrkneš.
V průběhu vydávání marchů se snažím model postupně dle připomínek nebo toho co se mi nezdá ladit, ale aby byl pořádný výstup, musí být taky dostatečné vstupy. Napiš s čím je problém, já to srovnám s TEOvou stavbou a jeho postřehy a kdyžtak už to bude v dalším modelu opravené. Tenhle model je překresleninou modelu Mikka Kozarowitzkeho a ten jsem stavěl osobně a bez problémů. TEO stavěl tenhle a co se týká chyb v konstrukci, tak taky neměl výhrady. U mě to je ještě jinak, já lepím ze 160g, TEO ze 120g, a jak je vidět, dá se to slepit z obou. Pošli svoje postřehy a použijeme je pro příště.

!!!!!!!!!!!!!!!!! V těch hadicích byla jedna chybka objevena. Na levé straně motoru je navíc horní otvor na hadici, takže ten kdyžtak zabarvit. Kdyžtak můžu ještě nakreslit schema a dát ho na svoje stránky.

Zpět na