Tak se pomalu blížím k cíli. Zbývají v podstatě jen zrcátka a trochu doladit retuš. No a konečně přilepit komín, který je zatím stále ještě pouze přiložen nasucho.
Mnohé autá nasadením kolies opeknejú, subjektívne však musím povedať, že toto nie je ten prípad. Ak by bola anketa o najškaredšie auto, toto by som dal do prvej 5ky To bolo k predlohe, k modelu mám otázočku, či parožie výfuku sa netvaruje
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Paroží výfuku jsem se pokoušel tvarovat na levé straně vozu. Pak jsem ale nebyl schopen dostat paroží tam, kde by mělo být, tzn. jak do bloku motoru, tak do výfuku. Hrál jsem si s tím tak dlouho, až jsem se dostal zase k téměř rovným dílům. Když jsem se kouknul na model který před časem stavěl TEO (modrá verze), zjistil jsem, že to má vlastně stejně.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.