Nakonec se zadařilo. Trochu jsem roztáhnul boky, urval výfuky a zdeformoval jeden ten lichoběžníkový konec nápravy. Ale v pohodě šlo všechno slepit a narovnat zpátky - i když bočnice jsem podlepil papírem z krabice od čaje - tam jsem se bál, že je utrhnu, protože v ploše se nechtěly prohnout.
Jinak, jestli se mohu k modelu vyjádřit, tak lepení vyžadovalo absolutní přesnost přední části, a to především kvůli předním přítlačným křídlům. U nich jsem se obával té styčné plochy s kokpitem. Myslím, že si to zadařilo bez problémů.
Co se týká těch prořezů na špici kokpitu, tak doporučuji neprořezávat na vyznačenou šířku, ale méně. Mě tam po natvarování a slepení zbyly vyditelné mezery, anichž bych něco zanedbal, protože nikde nic nepřebývá (hrana vrchní/spodní plochy s bokem). Celkový dojem to trochu hyzdí.
Snad se mi to podaří nafotit a předvést. Ale zatím veškeré mé snahy o foto selhaly. Ještě jsem to nevychytal. A trpělivost mám s lepením a ne s focením - i když, chlubit se člověk musí.
Aspoň ho někdo (snad) pochválí, když doma je tento nádherný koníček trnem v oku ...