Model je opravdu tvarově velmi povedený a jak jsme u
novakv zvyklí, velmi pečlivě a čistě sestaven. Bohužel grafikou neodpovídá žádnému ze závodů ani jezdců. Věnoval jsem přibližně měsíc shánění různých fotografií a zjistil jsem následující:

žádný vůz neměl modrý komín

reklama BP na bočnicích, pokud byla v závodě použita, měla vždy černý podklad

pod reklamou BP na předním křídle se občas objevoval nějaký červený ocásek s nápisem, který se mi nepodařilo rozluštit.

kola se používala buď s kruhovými dírami, ale modré barvy nebo chromované se čtyřmi dvojpaprsky

vůz s číslem 22 použil komín pouze jednou (černé barvy) a to v Kanadě, ze které je foto v úvodu vlákna. Navíc v Kanadě byly boční pláty zadního křídla bez reklamy.

nápisy na bočnicích a zadním křídle mají být Ro
b Walker nikoliv Rod Walker

minimálně na levé straně přídě se pod předním křídlem občas objevovaly dvě reklamy, které jsem také nerozluštil.

zrcátka byla vždy chromovaná, občas připevněna k průhlednému štítu, jindy zase na vzpěrách trčících z karoserie.

štít kokpitu měl výrazně modrý nádech
Podtrženo, sečteno - chtělo by to vybrat jednen konkrétní závod a podle něj grafiku doladit. K případným opravám jsem ochoten poskytnout necelou stovku dobových fotografií s určením konkrétního jezdce či závodu.
PS - Počítám, že Honza se taky pochlapí a odhalí něco co jsem případně přehlédl
PS2 - Autorovi i vydavateli se omlouvám za přidělání práce