Další archiválií na mém stole by měl být tento model. Stavbu zahájím, jakmile mi dorazí výtisk od tiskaře. K náhledu jsem použil svůj vlastní inkoustový tisk, takže je možné, že barvy nebudou přesně odpovídat originál tisku co dostanu.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jak jsem psal Aleškovi, tak tentokrát jsem foťák nechal během stavby odpočívat. Při lepení se mi nedařilo nabombírovat bočnice u zadních kol. Až ve třetí sadě koleček se mi to jakš takš podařilo. Po slepení komína jsem ujistil že je lehce do vrtule. Nechtělo se mi rozstřihávat druhý výtisk co jsem měl k dispozici, tak došlo na lepení z domácího tisku. Na modelu je to nát lehce odlišným odstínem oranžové barvy. Mě to nikterak nevadí a celkový vzhled modelu to nikterak nekazí - já jsem nakonec spokojen. Nafotil jsem Vám pár detailnějších pohledů, aby bylo vidět jak co kde je umístěno.
Tohle opravdu závodilo nebo to byl testovací vůz? Nikdy jsem neviděl tuto sekačku na fotce. Jinak model je to pěkný a ten komín opravdu není znát kdyby jsi to nenapsal osobně bych si toho ani nevšiml.
Nádherná klasika. U Zdendy je takové kouzlo, že tyhle typy modelů v jeho podání vypadají přirozeně a nemuceně, přitom reálně a propracovaně. Už se těším na vydání tohoto modelu.
To je opravdu hodně zvláštní povoz. A ta originalita konstruktérů mě udivovala. Vepředu jako již dříve zmíněná sekačka na trávu ,-) asi dost rychlá a vzadu u země shrnovač posečený trávy. To je tak strašně ošklivý auto, až je krásný. Jako hrablo na sníh Amon, číslo si nepamatuju (tušim 101), ale bylo světle modrý :-)) Martin 'Uplně jsem zapoměl, krásnej model, pokud vyjde, chci ho mít ,-)