Roberte..tak přesně tuto fotku jsem zrovna chtěl nahrát na grafika a o barvě s Petrem zapolemizovat. Nikomu takovéhle připomínky nevadí a je to ku dobré věci, aby modelář v konečném výsledku dostal kvalitu. Taktéž bych se přikláněl k černé barvě na čumáku a bočních pontonech....můžu klidně dodat ještě pár fotek, které jsem obdržel od Michala. Já nic takového neschraňuji, a občas dostanu nějaké foto k tomu, abych se když tak zorientoval v některých detailech, jak by na modelu měly po slepení asi tak vypadat.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Tak se mi tento model a testovací lepení dostalo pod skalpel ještě jednou. Bylo potřeba odzkoušet slepit pomalu celý model, kdy difusor, zadní i přední křídlo dostaly reálnější tvary. Model byl poupraven i co se týče grafického vzezření, poopraveny a doplněny reklamní nápisy.
Jinak bych tento model klidně doporučil pro lepení při 24-hodinovce. Na fotkách vidíte to, co jsem slepil od 9-té hodiny ráno i s většími přestávkami, bo jsem tady měl návštěvu. Na retuš nemusíte nějak extra hledět, moc jsem si s ní nehrál.