Dalším kouskem do mini série modelů z mokrých závodů, tréninků či testů, je jordan 911 ze shakedownu Silverstone 1990 pilotovaný Johnem Watsonem. Vystřihovánka bude nejspíše obsahovat pouze laserem gravírované dezénky mokrého vzhledu.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Něco malinko z modelu je slepeno. Pro mě první jordan s dílny Mirka. Tak jsem zvědav, jak se mi podaří dát je do kupy. Chtěl jsem vědět, jak bude vypadat kresba carbonu, tak jsem si sestavil zadní křídlo a potom začal stavbu podle čísel od počátku.
Po malých krůčcích postupuji kupředu. Zítra bych si v tiskárně měl vyzvednout díly s opraveným sklonem kresby carbonu a laserem vyřezané pomocné bočnice kol.
Zase mi odešli baterky ve foťáku....sakra. Na modely schází dolepit difusor, zpětná zrcátka, sání vzduchu k zadním brzdám a osadit zadní křídlo. Tím bude model vozu Jordan 911 hotov a bude prostor na lepení dalších kousků.
Jozéfku...neboj s tou retuší to není zas tak nic složitého - malinko ale velmi malinko šedivé barvy do černé a k tomu trocha fialové a odstín na retuš je k použití.