Tyrrell 023, 1995, U. Katayama, GP Brazílie /GP Team/1:18

Modely, které se připravují k vydání...
hepyno

Re: Tyrrell 023, 1995, U. Katayama, GP Brazílie /GP Team/1:1

Příspěvekod hepyno » 23 červenec 2013 12:19

frydek665 píše:Na modelu se poměrně dost věcí měnilo a tak jsem se rozhodl začít znovu.

Pavel píše:Co se týká osvětlení co přesně se změnilo je že na verzi z Brazílie není logo fondmetal na deskách z. křídla , je pozměněn nápis fondmetal na jeho boku a zvednutá reklama Goodyear též zde . Navíc u pilota Katayamy přibyl větrný štítek , kamery a anténky . Změnili jsme i stavbu kol , jsou jednodušší , tak jak je děláme dnes u všech našich vozů . Navíc na Petrovo požádání jsem doplnil přepážku do nosu - pro snadnější tvarování.

Tak teraz som z toho jeleň - jeden tvrdí, že sa veľa vecí menilo a preto sa rozhodol začať znovu, podľa druhého nastala iba jedna konštrukčná zmena - bola doplnená prepážka do nosu, ostatné zmeny boli len grafické. Pýtal som sa aby som to mal zrejmejšie, teraz som domotaný ešte viac :oops: Vychádza mi z toho, že sa prekreslil biely model, doplnila sa prepážka a pri bete sa našlo toľko zmien, že sa model lepil ešte viac. Ale potom tie chyby, ktoré sa objavili pri prvej modrej bete mal už vydaný biely model.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 23 červenec 2013 14:20

Na slušnou otázku slušná odpověď. Model jsem se rozhodl stavět znovu z vlastní vůle. V průběhu první stavby se postupně docházelo na některé grafické nepřesnosti jak na nose, tak na bocích vozu, komíně , zadním křídle. Většinou šlo jen o posunutí reklam. Proto jsem stavbu přerušil, počkal na opravu dílů a stavěl znovu, aby tu byla odprezentována stavba v takové podobě, která bude připravena pro tisk. Konstrukčních změn bylo velmi málo. Tou možná nejviditelnější změnou, které sis určitě sám všiml, bylo snížení zadního křídla a přesunutí koncového světla z konce převodovky na spodní vodorovný element zadního křídla. Tato celomodrá verze skutečně vznikla přemalováním bílo modré verze, ale je tam jinak udělána pasáž za hlavou jezdce a okolí tankovacího hrdla. Není snad až tak důležité, co se v průběhu stavby měnilo. Mnohem důležitější je, jestli se ti, jakožto potencionálnímu zákazníkovi, líbí výsledek...

hepyno

Příspěvekod hepyno » 23 červenec 2013 20:38

Vďaka za odpoveď, modrý Tyrrell sa mi od počiatku páčil viac, len som zostal zaskočený popisom postupu bety, z ktorého som pochopil, že biely mohol mať chyby.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Zpět na