Jako vždy na začátek - zpracovaná kolečka (malá úprava v podobě prořezaných disků):

Turco píše:Prezeral som záznamy a ak sú správne tak po prvý krát štartoval Hunt na March 731/721G-3 za Hesketh na GP Monaca. Skončil 9 ale foto som nenašiel. Na GP Švédska neštartoval a vo Francúzsku bol 6 ale bez foto. Potom na GP GB skončil 4 ale na fotke nemá červený a modrý pruh. Holandsko 7 bez foto.Na GP Nemecka som ho nenašiel a Rakúsko nedokončil tiež bez foto. Na GP Talianska neštartoval po incidente v tréningu no a v Kanade skončil 7 a na fotke už má pruhy a v USA bol 2 ale foto som nenašiel takže z toho to môže byť tá Kanada prípadne USA ak predpokladám že pruhy mal už v Kanade ale to vie určite iba autor modelu.
Zdeněk-TEO píše:Tome, ale tyhle dvě fotky se liší tvarem bočnic zadního křídla.....
hepyno píše:...aj reklamou na zadnom krídle a otvorom komínu.
JBA35 píše:Tak jsem znovu prohlédl archiv z Holandska a opravdu v obou tréninincích bylo obdélníkové křídlo a ve vlastním závodě pak to s oválem. Dokonce jeden z tréninků se jel na mokru a byly vpředu přelepené izolačkou veškeré nasávací otvory.
V Kanadě byl vůz dokonce opatřen žlutým křídlem, které bylo asi zapůjčeno od Mike Beuttlera.
J.B.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů