Dalším modelem z dílny Petra Špinlera a PKAA, na který se v nejbližší době můžete těšit je vůz Shadow DN1A. Ten v GP Monaka 1973 pilotoval Graham Hill. Stavba je téměř dokončena, nicméně, omluvte přesto ještě drobné nedodělky.
Tímto modelem se zároveň tak trochu vracím k lepení (někteří vědí), tak snad už to teď zase bude lepší.
Som rád, že sa to utriaslo, dúfam že sa v HB vidíme
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Ahoj Martine! Díky za pochvalu, ale toto není moje zásluha ;-) To je konstrukce modelu. Je tam speciální díl tvarovaný do obloučku, který tento přechod řeší.
Ano, přechodový díl je výborné řešení, ale čistota lepení bílých ploch je úchvatná. Takhle čistě to každý opravdu neumí. Jen mistři! Předpokládám, že dílek vyřízneš těsně za čárou a ještě "odškrábneš", nebo sbrousíš z plochy zbývající část dělící čáry. Ať je to jakkoli, moc se mi to líbí. Martin
Je to přesně tak, tento díl se vyřeže bez obrysové čáry, případně se zbytky dají odškrábnout. S broušením bych byl opatrnější, mám pocit, že to trošku jakoby změní barvu, takže to používám pouze u dílů, které se pak retušují. V případě bílé barvy je to dost komplikované. Co se týká čistoty lepení, fotka je velmi milostivá :-) Bohužel tam pár čmouhanců je.
mne sa na obrúsenie hrán osvedčil pilník na nechty so 4 druhmi drsnosti, po obrúsení nezanechá žiadnu stopu, ten čo mám je režovej resp.svetlo modrej farby a pri brúsení nezanechá ani farebnú stopu ktorá mi naopak zostala keď som skúšal obyčajný smirkový papier takej istej drsnosti