Dovolím si navázat na téma. Model se ke mne dostal na finální kontrolní test. Vystřihovánka umožňuje poskládat plně zakapotovanou verzi s tím, že spousta detailů jde vynechat a pak zcela odkrytovanou verzi se všemi "vnitřnostmi", kde Vám ale zbyte celá kapotáž. Pro potřeby betatestu jsem se rozhodl poskládat detailní verzi se všemi vnitřnostmi a pak ji celou zakapotovat. Rám vozu jsem si kvůli udržení geometrie zafixoval kartonem v přední části. Zde jsem neuváženě použil bočnice rámu k plně odrytované verzi, jež jsem v průběhu stavby nahradil za díly z kapotované verze (kdyby se někdo rozhodl jít touto cestou, tak určitě doporučuji použít bočnice ke kapotované verzi- kde jsou předkresleny plochy pro lepení kapotáže): Postupné strojení rámu všemi detaily: Zakrytování podlahy: Zakrytováno bude vše, krom motorového prostoru: Dokončení náprav a detailů: Kryt motoru jsem vystužil drátem (pro lepší udržení tvaru):
Už jsem myslel Aleši že jsi lepení pověsil na hřebíček a jezdíš jen na kole:-)....super práce a moc čistě slepeno. Jen co na fotkách nevypadá úplně dobře tak jsou rozvody k motoru, možná by byly lepší z olověného drátu.
Na lepení si pořád ještě rád najdu čas, ale prezentování jsem defakto pověsil na hřebík.... Kabeláž jsem dělal z nitě napuštěné herkulesem, v reálu mi to příjde v pohodě. Nakonec bude na každém jaký materiál si zvolí. Fotky hotového modelu: