Příspěvekod mára » 18 září 2016 00:30
Asi tak Henkie. Nevidím do zákulisních dohod, ani do zákoutí tzv. autorské sekce. jen vycházím z toho, co přečtu zde na fóru, nebo vzácně vyslechnu na výstavách. Takže můj příspěvek byl jen takovou možná trochu rýpavou glosou přečtených příspěvků k tématu.
Samozřejmě že bych byl nejraději, kdyby se zdejší špičkoví autoři (nejen F1) mohli tvorbou modelů v pohodě uživit a mohli tvořit bez ohledu na rentabilitu svého počínání. Ale to se pohybuju již ve velmi virtuální realitě. Takových sysličů jako dejme tomu já, co koupí většinu vydaných modelů (až na nerozeznatelně rozdílné verze) asi moc nebude. Sám jsem rád, že zvládnu pomalu rozšiřovat svou sbírku slepených"piquetovánek" a je mně jasné, že většina mé více než 200kusé sbírky jen formulí zůstane v placaté podobě. Takže za sebe budu rád, když Michal dejme tomu do 5 let udělá Benetton B191. Do té doby možná ostatní vydané Piquetovy auta zvládnu slepit
Hotovo:
Sbírka vozů Nelsona Piqueta: Ensign N177, Brabham BT49C, Brabham BT52, Benetton B190, McLaren M23, Brabham BT46A, Mclaren M23 , Brabham BT49, Williams FW11B, Brabham BT52, Lotus 100T, Brabham BT50 Dijon 82
Rozpracováno: