Podařilo se, a první kryt bočního pontonu je na světě. A jak se mi dělal? Úplně v pohodě. Bočnici jsem podlepil 120 gramáží, ale bez horních chlopní na které se lepí vrchní část bočního pontonu. Horní plochu jsem podlepil kanclákem. V bočnici jsem vyříznul tvar žaluzií. Z rubové strany každé štěrbiny v pomyslém místě ohybu, jsem přiložil pravítko, přimačknul jej a špičkou nožíčku štěrbinu vyhnul do potřebné polohy. Takto jsem postupoval od přední směrem dozadu, abych si předešlé zase nevrátil do původního stavu. Výsledný efekt uvidíte na fotkách, že se to podařilo. Bočnici je nalepené na horní kapotáž a následně i k trupu modelu. S touto částí stavby jsem velice spokojen.
A nyní pohled na dané díly.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Dnes jsem toho moc neudělal. Připravoval jsem rozsáhlejší zakázku na pálení dezénů a u toh jsem strávil celé dopoledne. Takže u modelu je přední křídlo a prolisy uchycení přední nápravy. Zpětná zrcátka přilepmím na model až nakonec, abych si je během stavby neodlámal.
Pár dní som tu nebol a "válím bulvy". Závidím čas, ktorý máš a tajne dúfam, že aj mne sa podarí cez skúškové pohnúť s Marchom.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Abych trošku urychlil práce na tomto modelu, tak jsem si opět dovolil jeden malý fígl. Půjčil jsem si kola z předešlé verze. Takže malá ochutnávka modelu i s koly.
Na tom foto na predchádzajúcej stránke nevyzerá komín taký "tučný". Je to tak alebo ide o môj mylný dojem?
Inak ide zas o jeden krásny model, nad ktorým budem dlho slintať
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Tome...udržení čistoty....stejně jako u všech modelů v bílém provedení. A je zajímavé, že jsem tentokrát fotil i z bleskem a ta retuš bílou barvou není ani poznat. Jakmile to hodím pod stolní lampu a vyfotím bez blesku, tak ta retuš, svíčka lojová vyleze a kazí celkový dojem z modelu.