Ahoj kluci, model vypadá dobře a kontroluji jej podle fotek MP4/10B z Donnigtonu. Jsem si vědom že se tady jedná o MP4/10C, ale vůz umístěný v Doningtonu je značen jako MP4/10B-01 a je tvarově shodný s tím který děláte.
Našel jsem drobnosti které nedají moc práce a model bude věrnější:

Třícípá hvězda na přídi by měla být větší cca. 130%

Reklamy Tencel na bočnicích by měly začínat z poloviny písmena "O" z reklamy Mobil.

Malboro na přídi má být nad otvorem pro řídicí tyč.

Rychlospojky a dělící čáry jednotlivých dílů přídě chybí nebo jsem je na fotkách modelu nezahlédl.

Chybí dělící čáry na bočnicích

Trochu by šel natvarovat "komínek", ale s ohledem na měřítko by asi šlo o zanedbatelné tvarování směrem nahoru.

Dva otvory v každém držáku předního spojlery chybí - grafika

ve střední části zadního spojleru je "kýl" který spojuje všechny tři přítlačné plochy.

Malé spojlery po stranách zadního by měly být podepřeny o podlahu každý dvěma vzpěrama - to ale může být věcí každého modeláře jako upgrade
Jediná "vážnější chyba je v zádi, kde by poloosa a zadní ramena ramen náprav měla vstupovat do volně otevřené rozvodovky a ne skz kapotáž. Tady by se dalo pomoci grafikou, pokud se Váme nebude chtít záď přepracovávat... Kryt chladiče který je nad převodovkou je OK ale díky němu jsem si všiml nesrovnalosti. Měl by směrem dozadu vystupovat nad již otevřenou část rozvodovky.
Je třeba reálnost vozu z muzea prověřit dobovýma fotkama, ale pokud je jich nedostatek přiklonil bych se tomu z muzea.
Pokud budete chtít, některé fotky týkající se nedostatků rád pošlu.