Já bych podle referenční fotky začal od krytu motoru:

goodyear - je malý, zvětšit a posadit níže

albiad - je velký a neproporční, zmenšit, roztáhnout na šíři a posunout směrem dozadu

černý otvor - posunout dozadu a níže na úroveň přechodu světlé a tmavé modré albiad.

mezi krytem motoru a štítem kokpitu má být dělící šedá čára

Saudia - příliš vzadu, posunout dopředu držet se počátku těsně za začátkem zpětných zrcátek

dle umístění nápisu posunout dutinu pro ruku na řadící páce.

Osobně mi přijde vůz neproporční, přílišného klínovitého tvaru a možná dokonce příliš vysoký, už číslo 27 naznačuje že není v partii u chladičů vše OK, od přílišného klínu spodní části dle mého názoru příliš vysoké, se odvíjí i klín horní části (štít kokpitu) kde grafika zelené poukazuje také na neproporčnost a vysoký kryt motoru se špatným úhlem od ochraného oblouku ke konci krytu a taktéž zepředu po ochraný oblouk.

Doporučuji vrátit konstruktérovi, klin spodní části se dá vyřešit jiný sklonem podlahy vozu, kryt a štít bude složitější upravit. dále chladiče byly více odkryty v zadní části vozu a ukončeny rádiusem odpovídajícímu zadnímu kolu, ale to je drobnost. Ještě jsem zapoměl špatný úhel od ochraného oblouku směrem dolů k přídi vozu kolem hlavy pilota.