Ďourku, těsnění má vnitřní průměr 10mm a tloušťku 1,2mm.
Příď vozu se mi napoprvé nepovedla podle představ, takže jsem ji dal ještě jednou (první dvě fotky jsou z prvního pokusu):

Na řadě je přední zavěšení. Vyfotil jsem i postup jakým ho lepím (tuším, že stejně to dělá i TEO a velká většina z Vás):
- nejdřív vyřežu vzdálenější hrany, které mají lícovat a ty části co nejsou určeny k podlepení
- poté naříznu v místě ohybu, tak aby papír šel bez jakéhokoliv odporu přehnout
- po nanesení lepidla (suché lepidlo Kores tzv. "rtěnka") obě strany spojím a mírnou korekcí je slícuji
- po zaschnutí vyřezávám zbývající části

Zpět k samotné stavbě:

Při lepení spodního zaoblení trupu jsem jednotlivé části spojil chlopní, ale k trupu je lepil na tupo - vystřihovánka samozřejmě nabízí i lepení pomocí chlopní a bude na každém jakou variantu si zvolí. Mě tento způsob více vyhovuje a přijde mi čistější (i když na fotce jsou patrné žmolky lepidla, kterých jsem si všiml až na fotkách - stačí je ale setřít např. navlhčeným uchoštourem)

Nyní mohu do čumáčku vlepit kokpit a uzavříh ho spodním "poklopem":

Zkouška na kolech:
Nyní můžeme celek umístit na podlahu a přidat chladiče:

Toť zatím vše- teď mě čeká výroba komínu - zde bych chtěl vyzkoušet možnost vytvoření plastického víčka nádrže a zároveň bych Vás rád poprosil, zda nemáte nějakou fotku tohoto detailu? Předem děkuji
EDIT: foto detailu už mám, Děkuju. Určitě to půjde jednoduše upravit.