Mě těší, že na fotkách startovního roštu je vidět, že vozy jsou hodně položené na vozovku, tedy již několikrát použitá úprava s vysunutím rozvodovky o 1mm výše, nese své ovoce
Tentokrát ukážu drobnou úpravu, které jsem podrobil zrcátka u naprosté většiny verzí. Za kvalitu prvního snímku se omlouvám a stydím, ale když si to budete prohlížet z druhé místnosti, tak to dáte
Původní navržený díl z vystřihovánky a mnou vyřezaný díl, který má zkrácenou chlopeň u vrcholu kužele pro lepší tvarování a hlavně špička kužele je naříznutá o cca 0,5mm.

Lépe se to pak natáčí na špičce čalounického špendlíku a hlavně se pak špička zrcátka zmáčkne třeba o nehet, podložku, kovové pravítko a otupí se tak velmi ostré zakončení. Lak to potom ještě zjemní
Obrázek ukazuje zrcátka na monopostu před lakováním

A zde je polovina modelu před korekční retuší a lakem. Nakonec to s jmenovkou dopadlo jak to dopadlo. Zkoušel jsem dlouho obě varianty a nakonec jsem si vzal na pomoc rodinné stylistky, takže asi takto

Další fotky budou pod denním světlem, které bude eliminovat "mrkvový" nádech barvy vozu

Ferrari je pod umělotinou prostě nefotitelné