Ahojte všichni. O víkendu jsem byl služebně na akci "Dny NATO" v Mošnově. Tak koukám co vše se tady a na grafikovi událo. To že Pedro Perez psal komentář k modelu Fittipaldi jsem věděl už v pátek ráno. Bohužel nevládnu angličtině, tak jsem mohl jen tápat o co mu asi nejspíš jde. Na model jsem taky neměl vůbec čas, takže progres bude během pár dní a poposkočím v lepení kousek dopředu. Věřím tomu, že se podaří vše zvládnout a budeme model moci dokončit.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jestli ti Brazilci nejsou naštvaní, že jim děláme konkurenci, protože tento model byl u nich ke stažení. Samozřejmě šlo jen o přebarvený F5A od P.Špinlera
Tý Brazílci môžu byť radi, že Michal kreslí nové modely. A nie len Michal. Pedro neviemaký asi nie je veľmi inteligentný, keď dokáže napísať takú kravinu akú napísal. Nebyť Michala a ostatných chalanov, ktorí kreslia modely tak by ani on nemal čo lepiť.
U verze K.Rosberga jsou výdechy od chladičů zmenšeny krytkou. Rozdíl na tomto modelu je i ten, že nemá přední přítlačné křídlo a zadní má jiný sklon nasavení zadní plošky.
Pro snadnou montáž motoru k trupu, je potřeba mít podlahy bočních pontonů volné. Jejich přilepení k bočnicím provedeme až po osazení motoru k trupu.
Motor je na svém místě a mohl jsem spodek vozu uzavřít. Než ale dojde k tomuto kroku je také potřeba osadit výfuky. Ty se musí protáhnout dírou v kapotážia nasunout na výfukové svody. Upraví se jejich poloha, oba výfuky se mezi sebou slepí pomocí obdélníčku a zakápnou lepidlem ve spoji se svody. Podlahy jsem podvléknul pod(nad) spodní ramena zadní nápravy a osadil krycí vanu pod motorem.
Krásně odvedená práce (jak od p.Antonického, tak od tebe).
Zajímalo by mě, jak se ti to lepí?
Vypadá to hrozně jednoduše (když jsem sledoval tvoji stavbu ATS, T 011 a teď F08), ale nemyslím si, že je to až tak snadné....
Lepení modelů od Michala je každopádně lehčí, než třeba modelů od Roberta. No a když jsem viděl stavbu ferrari co před nedávnem předváděl Tomáš B, tak jsem si v duchu oddechoval, že to nemusím lepit zrovna já.