Hotovo! Skoro, ještě lak a trochu retuše a bude to.
Tímto chci poděkovat Michalovi za důvěru a Zdendovi za nezbytné lasery. Všem co si model pořídí přeji hodně zábavy u tohoto modelu a ať se jim práce daří!!!!
A mě nezbývá než poděkovat Honzovi za perfektní report, Zdeňkovi za laserovánky a Petrovi Dočkálkovi s Tomášem Vysloužilem za ochotu poskytnou nezbytné podklady ke stavbě.
Honza se Zdendou ví, že se mi tento model nedělal lehce, tak doufám, že vám patlalům udělají Jordany radost......
Jednotlivé modely budou obsahovat tři strany vystřihovánky a černobílé návody. Barevnou návodovku si tradičně stáhnete ze stránek PKAA. Laserovánky a dezény budou k mání u Zdeňka, sběrku jistě připraví.
Ještě bych chtěl upozornit na takovou chybu u motoru. Bílé místo , kde se má nalepit rozvodovka je větší(vyšší) než samotná rozvodovka. Trochu mě to zmátlo a já ji přilepil k horní hraně , tak aby bílá plocha nebyla vidět a tím pádem mě dole vznikl schodek. Později jsem přišel na to že převodovka má lícovat se spodní hranou motoru. Musel jsem ji odlepit a málem jsem přitom zničil motor. I u Honzové verze je vidět začernění bílé plochy která vyčuhuje. Nechci prudit, ale tohle auto je pro mě zakletý a když jsem ho začal lepit teď podruhé a dostal jsem se k tomu motoru, tak jsem se trochu nasr... už je to ale pryč
Michale v pořádku a chápu v jaké situaci jsi tento model tvořil. Už jsem to psal Honzovi, že jsem si začal myslet že tento model je pro mě prokletej po tom co mi první kousek přežvejkal pes a na druhý pokus mi zatrnulo když jsem odlepoval od sebe motor s převodovkou. Naštěstí to dopadlo dobře, vše jsem úspěšně zaretušoval. A je pravda , že kdyby jsem se nejdříve koukl na fotky v Honzově betě, tak se mi to nestalo. Každopádně Je to opět perfektně do detailu vypiplanej model jako bylo Minardi
Jsou to krásní žluťásci, taky jsem neodolala a už se lisujou.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.