Já bych Aldu jen jemně doplnil pár informacemi o modelu. FW06 jezdil v letech 1978-79, my jsme si jako předlohu vybrali auto ze sezony 1978, pro níž je typ 06 typičtější. V tomto roce Williams osazoval jen jednoho pilota, jímž byl Alan Jones. Proto na rozdíl od jiných našich modelů tady nebude na výběr z pilotů. Konkrétně si budete moci postavit model auta v podobě, v jaké jelo dne 1.10.1978 GP USA ve Watkins Glenn. A.Jones zde dojel na vynikajícím 2. místě. Vybrali jsme tuto verzi protože je i dosti atraktivní díky reklamě oděvního výrobce Fruit of the Loom.
Model je dosti podrobný, ačkoliv nemá alternativní díly, obsadil 3 listy A4. Snažili jsme se dost do podrobností propracovat i partii motoru a převodovky. Jak to dopadlo uvidíme teď.
Tak to je skvělá zpráva. Krásné auto, které již předznamenalo velmi úspěšnou éru FW07. Tak ať se ti to dobře lepí. Sakra to nám vzniká tolik nových vozítek, že přemýšlím, kam to všechno dávat. Vypadá to, že budu muset koupit místní Sokolovnu .
klucíííí děláte mi dalším přírůstkem do rodiny Williams radost, ale pořád ještě máte vroubek za nedokončenej FW11 a FW11B Držim palce, aby stavba FW06 byla bez problémů a model se brzy objevil v prodeji.
Novis píše::shock: ... ale pořád ještě máte vroubek za nedokončenej FW11 a FW11B
Jak uslyším jméno FW11, vypukne džihád!! (Pavel a Aleš vědí ... ) Stav je takový, že FW11 Pavel TOTÁLNĚ překopal a já to teď musím opravovat a hlavně znovu skládat na listy. A už mne to auto straší i ve spaní a raději bych dělal jiná a ...... a vůbec.
Z čehož vyplývá, že nebyl uložen k ledu
Ja mám FTL všetky slipy a polovicu tričiek, ale v našich krajoch som túto značku za rozumné ceny nevidel To ako OT.
Držím palce, nech sa stavba podarí. Pokiaľ ide o model, ja by som uvítal aj odlišnú variantu z roku 1979
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Další postup. Přední ochranný rám jsem dělal z drátu, model bude mít i kreslený papírový. Záleží na volbě. Osobně jsem raději pro drát..vypadá to modelověji.
Ano drát může vypadat modelověji. Promiň, ale lepíš beta test. V tomto případě by jsi měl na modelu lepit vše, co je z papíru a tak odzkoušet jak na sebe všechno pasuje. Jestli na sebe díly dobře navazují, a na nich i všechny reklamní nápisy, pruhy a kresby atd.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Abych to vysvětlil a zastal se Aleše Jako základní alternativa v modelu je drát. Je tam pro něj i šablona. Ta se dá v případě nouze taky použít jako díl (nebo jako vzor pro vlastní papírový díl), ale já bych to ani nedoporučoval, už jen kvůli tuhosti oblouku. Proto Aleš dal drát.
Dostal jsem ho na podlahu. Přidány bočnice, chladiče, zadní čelo a přední křídlo. Se spojem bočnic v oblasti předního chladiče moc spokojenej nejsem. Sešlo se tu moc chlopní naráz. Už je to vyřešeno jinak.
frydek665 píše:Vypadá to dobře. Volant by měl být sice stejně zelený jako sedačka, ale to je detail a každý stejně použije zelenou v odstínu, který doma najde.
Doma najde? Tohle by měl být volant z vystřihovánky..
Člověče, Ďourku, jak na to tak hledím, tak máš pravdu. V tom případě si myslím, kluci od GP Teamu, že jste tu barvu volantu dost netrefili. Ale je to prkotina.