PS: priepomienky aj spracovaný návod by som mal ešte mať v PC.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Mám dotaz.
TEO prezentuje beta stavbu modelu Lotus 78,pro mě taky paráda.Ale,Hepyno vzápětí píše,že už tuto beta stavbu dělal před čtyřmi lety.Může někdo vysvětlit,proč se dělá beta znovu,když už je hotová.
Pretože na rozdiel od mojej bety bol model doplnený aj o laserom vypálené diely a niekto to musí vyskúšať.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
nečítal si o tom, ja som sa to tiež dozvedel až po mojej otázke
TEO píše:Je to až tak veliký problém, že jsem se o laserech na tento model nezmínil?
Proč hned problém? Šlo jenom o to, že zůstala ve vzduchu veřejně nezodpovězena otázka, proč jsi byl požádán o betu, kterou už předtím stavěl a na jiných stránkách prezentoval Hepyno..