Gilles Villeneuve! Tí, ktorí ma poznáte, dobre viete, že tohto malého diablika som mal vždy veľmi rád. Svojou extra dravou jazdou si vyslúžil obdiv množstva fanúšikov a dokonca sám chladný commendatore Enzo Ferrari sa o ňom vyjadril, že ho mal rád ako svojho syna. Viete si predstaviť moju radosť, keď mi Yanno alias Ján Priškin oznámil, či by som nezlepil model Gillovej T5-ky. Janko, bolo mi nesmiernym potešením! Ďakujem za Tvoj krásny kúsok do zbierky. Tu je výsledok:
Ďakujem Ali. Model je konštruovaný tak ako je prezentovaný Yannom. Modelár má pri tomto modely na výber, dá sa na ňom vyblázbniť do sýta ako si kto trúfne. Myslím že uspokojí každého aj tých najnáročnejších modelárov. Odkrývací model som lepil ako betu, no tak sa mi zapáčil, že som ho dal ešte raz, ale len ako uzavretý. Tu je pár fotiek beta modelu:
Já jen vím, že na vydání se pracuje. V jakém stádiu to je, ale nemám ponětí, až tak daleko nevidím. Už jsem jen tichý pozorovatel dění okolo papírových modelů.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
S pravdepodobnosťou na 99% to vyjde na jeseň. Teraz do Trnavy sú pripravené 3 modely a na výstavy na jeseň sú pripravené ďaľšie 3-5 modelov. Nie je sa kam ponáhlať.