Výtisky pro testování mám doma.
Jako téměř u všech formulek začínám lepením kol. Zde jsem se rozhodl otestovat návaznost všech dílů kol na sebe. Pro jednoduší lepení jsem zvolil tvarování bočnic kol do tzv stříšky - bude to vhodné i pro fotografii modelu, ze které se následně vyhotoví i návodná kresba, proto lepím vše jen z dílů vystřihovánky a jen tak, jak je vystřihovánka nabízí. Abych nemusel pláště kol a bočnice lepit pomocí chlopniček, pomohl jsem si zde technologií pomocných kartonových bočnic vlepených do pláště a následným přilepením bočnic, na které jsem nejdříve přilepil zhotovené disky. Pro dodržení kulatosti disků a správné geometrie, jsem použil své pomůcku v podobě baterky. U zadních kol je opět bočnice konstrukčně z více vysunutým diskem, než přední kola. Zde jsem použil menší pomocné kolo z kartonu tl. 0,5mm.

Nasledoval slepení pohonné jednotky, rozvodovky, převodovky s držákem zadního křídla a zadní nápravy. Nic složitého, co by mělo nadělat problémy.
Zadní křídlo se skládá z pár dílů. Zde je potřeba jen dobře natvarovat hlavní plochu křídla, aby se vám nezkroutila. Bočnice jsem podlepil papírem z hlasovacích lístků, to samé jsem udělal i u horní aerodynamické plochy. Pár fotek po jeho osazení na držák.
O víkendu budu nejspíš pokračovat s trupem.