...modelov zo "zlatých 70-tych" nie je nikdy dosť Ale BETA stavba? ...nejde len o inú "farebnú" verziu TS16 z roku 1974 (PŠ 166, GP Monako, čierny "nos")? ...TS16-3 ... sú tam nejaké "konštrukčné" zmeny?
Nechystá sa ale vydanie čierno/zlatej verzie "Salora" : PŠ-165, Surtees TS16-1, GP Sweden, Leo Kinnunen ? ...TO by som veľmi rád doplnil k mojim modelom sezóny 1974 !!!
Na tomto modelu je jiný čumák, zadní křídlo a boční pontony. A beta test? Ano je potřeba to odladit.....to by bylo řečí, kdyby se k modelářům dostal model, kde něco nebude pasovat. Také tímto způsobem prezentace lze získat připomínky k umístění a vzhledu reklam..... Letmým pohledem na fotku vystřihovánky jsem už dostal připomínku k jedné reklamě, která je na reálném voze a ve vystřihovánce chybí.
Písmenko G...vím o něm a už je doplněno na obou stranách bočních pontonů.
To predné krídlo na obrázku vystrihovánky som si nevšimol a bol som lenivý si konkrétny typ a príslušnú GP vygooogliť - Štefan dík za obrázok! ...veľmi som sa sústredil na otázku ohľadom modelu PŠ-165, L. Kinnunena.
Po pár dnech v posteli a cestování na pracovní turnusy, jsem se dostal i k pracovnímu stolu. Ano surtees, ale trochu jiný, než ty co už mám slepené.....
Stavba modelu je u konce. Nastanou grafické úpravy přidáním reklam na pylonu držáku zadního křídla (MOTORCRAFT, Lockheed), na štítu kokpitu nad nápisy MATCHBOX doplněna reklama FINA s vlaječkou na obou stranách, v zadní části bočních pontonů doplnění a úprava dvou víček nádrží, na náběžné hraně zadního křídla opraven reklamní nápis v celém jeho znění, zadní křídlo bude doplněno o další vodorovnou plochu s přidáním dvou chladičů a změna umístění koncového světla, přepracování lapačů vzduchu k zadním brzdám.