Dostal som na betatest tento pekny Reanult RE60B. Je moznost zlepit verziu so startovym cislom 15 Patrick Tambay alebo s cislom 16 Derek Warwick.Rozsah modelu je 3x A4, laserom palene diely a 2 strany kresleneho navodu.Ja som si vybral verziu s cislom 15.Zaciatok je predna cast monopostu a interier. Zatial vsetko sedi bez problemov.
Naposledy upravil(a) LuPa dne 09 únor 2025 17:31, celkem upraveno 1 x.
No super. Takže po mnohých rokoch konečne došlo aj na tento Marošov kúsok. Pozerám, že to začal niekedy v roku 2006, takže to trvalo iba nejakých 18 rokov.
No, já taky a výhrady mám Jsem prostě hnidopich. Například to jméno pilota, to má jiný fond, naznačené šrouby na nose vozu, ty tam ve skutečnosti nebyly... Už se semnou kontaktova Eduard, to bude OK, jako vždy.
Grafiku si vsimat nebudem, podstatna je stavba a ci diely pasuju do seba. V tomto aktualne ziadny problem. Tiez som rad, ze si tento krasny Renault mozem zlepit a pomoct mu k vydaniu aspon svojou troskou do mlyna
Dokoncil som kokpit (volant), nalepil som podlahu s difuzorom a koncovkami vyfukov a kryt motora. Zatial ziadna chyba modelu, drobnosti priebezne pisem a dodam Edovi.