A momentálně poslední kousek beta modelu mám v rukou opět velice kvalitní laserový tisk 2 a půl A4 modelu, jedna A4 návodné kresby a jedna A4 návodného textu.
Naposledy upravil(a) Zdeněk-TEO dne 10 březen 2008 16:21, celkem upraveno 2 x.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jak jsem předeslal, tak jsem dnes šmiknul tedy do tohoto modelu. Ale pro změnu jsem začal od druhého konce a to od motoru. A proč? Protože vám ještě nějaký ten den chci nechat utajené barevné provedení tohoto fára.
No a jako obvikle, na motoru není nic nového a každý kdo přišel do styku s Honzovíma modely, tak vědí jak vlastně vypadá a jaký rukopis provází modely od Honzy. Pár foteček dnešního krátkého odpoledne.
Vypadá to že zítra moc nepoposkočím, bo je den nákupní a sportovní....možná večer.
Dopracoval jsem se k zpětným zrcátkům. Zde Honza Polák použil nový design a nové zpracování jejich tvaru. Je to krapítek titěrnější práce, ale výsledek je dost dobrý bych řekl....
Velice krásný vůz,kvalitně postavený,tedy zhotovit za měsíc 4.auta a ještě tak pěkně,to je výkon uctihodný.Trošku nechápu,že to jde.Nový desing zrcátek se mi zamlouvá,Honzo,pěkný.Děkujem! Myslím si,že se asi na nějaký blbý losování vykašlu a postavím si,na co mám chut'.Hned po Lužánkách se pustím do některého z těchto March.