Keď tak pozerám na tie dnešné betatesty, už aby som začal sporiť ... všetko sú to super kúsky do zbierky už sa teším keď sa budu dať kúpiť. Je to síce ešte skoro ale radosť je už veľká.
Začínam sa obávať, že aj tento Tyrrell bude mať rovnakú chybičku ako mala modrá verzia, ktorú lepil Teo. Ide o prechod medzi bokmi auta a štítom kokpitu na štartovým číslom, chýba Ti tam cca. 1 mm. Dúfam, že to bude fakt len tým, že je to nasucho priložené
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Farebne je to veľmi zaujímavé auto, už sa teším až ho uvidím hotové
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Ten komín je veľký kandidát na tuning v podobe vyrezania vstupného otvoru
S tím moc nenadělám, co dostanu to stavím A navíc, modrá je sice klasika, ale musím přiznat, že tenhle se mi stejně asi líbí víc. Pravě proto, že je to něco jiného. A nejvíc by se mi asi líbil tenhle: