Pěkně čistě sestaveno, tak se mně to líbí. Jediná připomínka-bezpečnostní pásy vlivem zemské přitažlivosti by se neměly vznášet obloukem nad sedačkami ale ležet na nich.
Radek
Nevadí že něco dělám pomalu,protože to možná dělám blbě
Peter753 píše:Dýky, no tie pásy som tak robil pre efekt viac sa mi to páčilo keď sú tak prehnuté 100 ľudí 100 chutí
Pokud se Ti to takto líbí, tak je to v pořádku.Já se u svých modelů snažím aby vůz vypadal tak jak ve skutečnosti-prostě aby odpovídal předloze, žádná fikce.
Radek
Radek
Nevadí že něco dělám pomalu,protože to možná dělám blbě
Čistá přesná prácička. Hold jsou poznat mladé ruce bez třasu a nedioptrické oči. Líbí se mi to, ale přesto si neodpustím popíchnutí: Myslím, že nastal ten pravý čas posunout se třeba k tuningu kol, aby nevypada až tak moc papírově.
Pod nožem: Ferrari F93, 1993, Jean Alesi Hotovo : 99 Buffer : hodně (něco na důchod ...)
Medyed- dýky moc, a držím palce sledujem tvoju stavbu a zatiaľ ideš pekne
miro- tak snažím sa, a tie kolesa, bojím sa toho aby som to nepokazil ešte som to neskúšal no raz to prísť musí asi to vyskúšam na ďalšom modely a uvidím pozeral som tu na fóre ako to vyzerá a je to parádne len sa bojmi pneumatík ktoré majú nápisy na bokoch aby som ich nezamaľoval
Ta šestikolka vypadá rovněž více, než dobře. Též se na ni chystám, ale rád bych sehnal verzi ´77 a prototyp, aby byly pěkně pokupě, pak se do nich pustím.