Renault R26 druhá verze

Jak to pěkně vypadá HOTOVÉ...
(fotky hotových modelů, sbírek atp. )
batouchov

Renault R26 druhá verze

Příspěvekod batouchov » 10 srpen 2008 11:08

Ahoj, tak jsem se konečně dostal k takový osobní srdcovce :D , posílám fotky jak jsem za dnešek pokročil, už ho tady někdo v recenzích stavěl ale já dělám jeho druhou verzi která byla použita pro většinu sezóny 2006

Obrázek

batouchov

Příspěvekod batouchov » 01 září 2008 18:37

Zdravím model jsem konečně dokončil, chtěl bych se omluvit, za to že jsem sem nedal foto z průběhu stavby a požádat tímto admina o přesunutí do galerie, na modelu jsem dodělal akorád volant a vylepšil kolečka, teda alespoň myslím že jsem je vylepšil :lol: . Celej model jsem přestříkal autolakem a k mému užasu celi zčernal na místech kde jsem z druhé strany použil zase černý autolak, byl jsem dost ... :evil: :twisted: ale po dvou dnech se to o moc zlepšilo a dá se na to koukat, ale musí to bejt z dálky :!: :) teďka jenom doufám že se mylej autolak neodloupe nebo nezežloutne, je to teprve můj třetí model F1 takže to opravdu není žádnej zázrak já vím ale v porovnání s těmi předchozímy dopadl ještě dobře, třeba u mcl M23 jsem nakonec posadil zadní křídlo naopak a tomu pak říkám nepovedenej model :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/img]

batouchov

Příspěvekod batouchov » 01 září 2008 18:42

zadní a přední křídlo už jsem narovnal teďka vypadá už skoro líp jak ten McL :D

Zpět na