Přeji dobrý večer.Chtěl bych se taky vyjádřit k tomu co tu Teo předvádí.Já osobně přiznám,že nejsem žádný amatér ve stavbě papíráků,i když na galérii je asi vidět něco jiného,i když jsem se snažil uvést modelem Ferrari312T2(chybí mi už jenom kola)A nevím proč mě vyučil i model Surtess 16,pořád se snažim tytom kousky dotáhnout do konce.Asi jsem za ty necelé dva roky z toho vypadl víc než jsem si myslel,ale......ať je to jak chce Teo je king a já před ním smekám.Byly chvíle kdy i já jsem postavil model za pár dní,ale je toto důležité?Od chvíle kdy jsem poznal tuto,jak říkám já,bandu úchyláků jsem nepřemýšlel o nějakých doplňcích a postavil model tak jak je.Ale díky vám všem jsem získal na toto jiný pohled a snažím se postavit model opravdu věrohodně.Pojďme my všichni co se tomu věnujem dát tomu hloupémun papíru tvar a štávu.Nebudu jmenovat,ale takový borci jako Teo,Vlčačka,Gerry a všichni ostatní,které jsem nejmenoval(těm se omlouvám)Jsou pro mě velkou inspirací k tomu ,abych dokázal,co všechno jde s papíru udělat.Bando jdem na to?