Na papírácké akci v Lužánkách bylo pro mě setkání s kamarády ze Slovenska lehce startující k lepení tohoto modelu. I přes můj respekt k modelu a jeho drobným detailním dílečkům jsem se do toho pustil. No musím se přiznat, pomáhá mi se v sestavování se orientovat fotkami z beta testu zde na foru zveřejněném. Návodný text se zmiňuje - udělejte tohle a slepte tamhleto...atd. Návodné kresby jsou takové, že některé prvky prostě musím odkoukat na fotkách v beta testu. Už jsem musel i něco demontovat a nalepit na své místo trochu jinak sestavené.
Jelikož jsem byl hodně zvědavý, jak bude vypadat kolo s výpletem sestaveným z laserových dílů, tak padla volba hned si to aspoň na jednom kole vyzkoušet.
Co je pro mě tak trochu zarážející, že zmínka o přilepení vodorovných příčníků podvozku 3A a 3 je v psaném textu někde v jeho půlce.....jak jen ten rám bez nich udrží svou geometrii? V tomto případě jsem textu nedbal a příčníky nalepil hned na začátku, snad to nebude překážka v dalším průběhu stavby.
Při tvarování a lepení hřídele od motoru k zadní nápravě se mi podařilo ji znetvořit. Proto jsem ji udělal z kuchyňské špejle obarvené na šedo. Na stavbu mám ještě tak čtrnáct dní, potom se mi na orthopedii podívají do levého ramene a tak se na pár týdnů odmlčím.