V této velikosti jej napřed slípnu jen s drobnůstkami navíc, protože chci vidět jak vlastně v tomto měřítku bude vypadat. Původně jsem měl v plánu hodně tunningu a dotvoření detailů a přepracování celého modelu více k reálné podobě. Postupně ale shledávám, že jsem typ modeláře, který rád postaví model tzv z krabičky doplněný o pár vylepšení, takže se nejspíš do tunění moc nepohrnu.
Ale řeknu Vám, že u stavby v takto velkém provedení je na místě ještě více přesnosti než u klasiky. Zde se Vám vymstí každičká sebemenší chybka. A protože jsem linej tvor jako valná většina z nás, tak jsem si chtěl práci ulehčit. No a také, že mám přístup k tomu laseru, tak jsem si pár dílů, které je potřeba podlepit a následně i vyřezat, hodil na skenr, a podel toho i nakreslil do elektronické podoby potřebné pro laserový plotr. Takže takto připravené díly jsem si nechal vyříznout a pak už jen začal lepit.
Nyní pár fotek části modelu i s porovnáním stejné verze v klasickém měřítečku 1:24.

A následuje fotka všech dílů, které mám zatím na stole a v pomocných krabičkách připraveny. V levém horním rohu jsou vidět laserem vyřezané díly na výfukové svody.