...taky mi v obchodě tvrdili, že tenčí se nedělaji...tak jsem rozhodil sítě a kámoš mi kdysi z práce dotáhnul přesně to, co jsem potřeboval (viz.obr).
Sice už v té práci nedělá, ale s mojí rychlostí lepení ještě tak na dva roky volanty mám
Mateza disponuje ve svém skladu v HB gumovým těsněním různých průměrů i tlouštěk. Já si tam osobně mezi regály taky vybíral...ale už tato těsnění nepoužívám. Jsem požádán při beta testech lepit modely s papíru, tak jak jsou navržené. A tak nějak jsem si na to zvyknul, že už ani po těsnění nepídím.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Ja mám podobný problém, buď sú veľké alebo hrubé. Naposledy som to vyriešil drôtom s bužírkou, ktorý som viackrát natrel načierno - dostal potom aj správnu hrúbku.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Ja som to pri alfe vyriešil tzv. telefónnym drôtikom s plastovým obalom - neviem, či sa ešte aj dnes vyrábajú také tuhé, ale azda áno, ale z minulosti mám rôzne farby, v ktorých sa vyrábali - čierna je tiež medzi nimi - po odmeraní dĺžky stačí len posunúť bužírku voči drôtiku a zasunúť to do seba a zakvapnúť sekunďákom.
Pekný model, vidno na ňom, že keď dvaja (M. A. a P. Š.) robia to isté, nie je to to isté. A nemyslím to tak, že jeden je lepší a druhý horší, ale práve naopak, oba sú pekné a pritom iné
Naposledy upravil(a) hepyno dne 19 září 2010 16:41, celkem upraveno 1 x.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.