Ferrari F150 Italia /1:24/

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
Vlcacka

Ferrari F150 Italia /1:24/

Příspěvekod Vlcacka » 22 září 2011 22:02

Já si teda taky zaferrárkuju, když už nám to tu poslední dobou tak krásně zrudlo, co vy na to? Spolu s Markem se pustíme do Ferrari F150 Italia, ale po dohodě si pojedeme každý své vlákno, aby to bylo přehlednější. Jelikož máme každý čas lepit jindy (já budu určitě mít spíše nárazovější vstupy), tak je to taková paralelka/neparalelka.

Takže první moje nejoblíbenější :lol: část celého modelu a to jsou kolečka. Krásně zblízka, takže chybky jsou vidět opravdu detailně! :wink:

Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Vlcacka dne 27 září 2011 08:00, celkem upraveno 2 x.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Ali

Příspěvekod Ali » 22 září 2011 22:22

Aby z té červené to tady s někým neseklo :lol:
Ty placaté bočnice budou asi kazit dojem z jinak pěkného modelu, škoda.
Jinak přeju hodně zdaru a jsem rád, že jsi se rozhoupala a bude tu od tebe taky nějaká recenze :wink:

Schumi0003

Ferrari 150° Italia, 1:12

Příspěvekod Schumi0003 » 22 září 2011 22:33

Ali
Na to znám jediný recept, jestli tato kola co udělal autor nejsou nic moc, tak jedině si vzít kola od Roberta. Mám i červenou sadu, držím ti palce Vlcacko, ať se ti to povede, když už mi psaly mě.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 22 září 2011 22:48

Kluci já jsem ráda že jsou placaté, aspoň je to jeden z mých koukatelnějších výkonů... :roll:

Schumi taky jsem o tom přemýšela, ale prostě to postavím z toho, co bylo v sešitě.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.

Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Schumi0003

Příspěvekod Schumi0003 » 22 září 2011 23:13

Vlcacka
To je nejlepší, nikdo nebude nic říkat, jestly se mi nepovedou ty původní, tek tam dám ty Robertovy, vypadají lépe než ty moje. nebo už jsem opravdu k ničemu??????

Vlcacka

Re: Ferrari 150° Italia, 1:12

Příspěvekod Vlcacka » 22 září 2011 23:18

Schumi0003 píše:Vlcacka
To je nejlepší, nikdo nebude nic říkat, jestly se mi nepovedou ty původní, tek tam dám ty Robertovy, vypadají lépe než ty moje. nebo už jsem opravdu k ničemu??????

No tak plastičtějšími kolečky modelu vždycky pomůžeš, ať dopadl, jak dopadl. Já mám s kolečky permanentní problém, ať už bombíruju nebo rýhuju, je to moje veliká bolest.

Lep dál, neříkej si, že jsi k ničemu, jen sis prostě nevybral na začátek ideální model, se stane. Měl jsi mě vidět včera, když jsem dodělávala to letadlo! Udělalo si zalítávací zkoušku, takový jsem měla vztek. :wink:

Mimochodem, jsem pro udělat kampaň "Slepme ferrárko pro Milana Pauluse!" :lol:

HAAL.70

Příspěvekod HAAL.70 » 22 září 2011 23:51

To je dost,Vlcacko,že si konečně pověsila :lol: spodní prádlo :lol: .Už jsem si myslel,že neumíš lepit :twisted: .
Jinak ty kola,to chce trošilinku upravit :? .Ale o tom už tu byla řeč :wink: .
Tak makej a ať se daří :wink: .

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 22 září 2011 23:54

HAAL.70 píše:To je dost,Vlcacko,že si konečně pověsila :lol: spodní prádlo :lol: .Už jsem si myslel,že neumíš lepit :twisted: .
Jinak ty kola,to chce trošilinku upravit :? .Ale o tom už tu byla řeč :wink: .
Tak makej a ať se daří :wink: .

Já NEUMÍM lepit! Jestli ti někdo nakecal něco jiného, tak mu nevěř. :-)
S tím, že když nelepím formulky tak pro nějaký lidi neexistuju, holt nejde nic dělat. :wink:

Makat budu ale jak jsem varovala na začátku, během dalších týdnů to bude asi dost nárazové. :oops:

Schumi0003

Příspěvekod Schumi0003 » 22 září 2011 23:59

Vlcacka
Nepodceňuj se, ubýráto na kráse. kola jsou dobrá, lepší než moje.

Damon the damon

Příspěvekod Damon the damon » 23 září 2011 00:49

Hezky! :D

Akorad bocnice pneumatik bych byl ukrad z mercedesu W02 :wink:

At se dari :)

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 23 září 2011 07:50

Damon the damon píše:

Mimochodom, hodil som na free aj červené :) (neodskúšané)
http://www.4shared.com/document/hO2nCR8 ... s-red.html

.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 23 září 2011 09:18

Damon the damon píše:Hezky! :D

At se dari :)

Možná si je ještě dneska před prací někde vytisknu. :-) Ten model v compu mám.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 23 září 2011 21:01

Tak vám povím kluci, dneska je nějakej divnej den. Zatímco jsem zkompletovala základní kostru trupu

Obrázek

si tak říkám, ještě omrknu ty kolečka a já vám nevím čím to je, ale ony se mi asi zkazily, nějakej oxid tam vniknul, protože se mi nafoukly a dostaly divnou barvu...?

Obrázek

Obrázek

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 24 září 2011 20:40

Takže k večeru jsem si dala trochu "černé" práce, zkompletovala jsem podlahu a difuzor...jestli se vám to zdá zvlněné, tak to se vám zdá správně, ale už je to šoupnuté pod zátěž. Radši jsem tu podlahu lepila Koresem, oproti Herkulesu se s tím lícováním dá ještě trochu víc "hýbat".

Obrázek

Žebírka 19 a 20 a samotnou podlahu dám ještě podlepit a proschnout, takže je nebudu kompletovat tak, jak je vyznačeno v obrázkovém návodu.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 24 září 2011 21:33

Další černá práce.

Obrázek

Zpět na