Po moderním Špinlerově modelu jsem sáhnul trochu do historie a vybral klasiku z nejklasikovatějších - Lotus 72D, pilotovaný Emersonem Fittipaldim ve Velké ceně Francie roku 1972. Tak mi držte pazoury
Jen pokud mohu bych opravil, že se nejedná o vůz z roku 1972 ale z roku 1973 a to buď z velké ceny JAR nebo Španělska. Je to hlavně podle pneumatik - v roce 1972 team jezdil na Firestonech a od roku 1973 ma GoodYearech. Dále pak podle palem vítězství na boku vozu - za titul v roce 1972 a třech na zadním křídle za již tři vítězství v roce 1973. Pro oba závody, které šly těsně po sobě měl Emo číslo 1. Sám jsem tento model stavěl před dvěma měsící a tak jsem to zjišťoval. Jediné co na modelu neodpovídí je bíle podbarvené startovní číslo vpředu. Vyřešil jsem to lehkám přetřením zlatou akrylovo barvou od ModelMaster. Přeji ať se daří.
O roce a závodu můžeme dlouze diskutovat. V roce 1973 měl podle statistik před závody v JAR a Španělsku jen dvě vítězství , třetí získal až ve Španělsku a podle statistik již s vozem Lotus 72E. Na určení roku podle pneu bych se moc nespoléhal. Přece jen model vznikl před cca 12 lety a v té době ještě autoři na přesnou shodu s daným závodem až tak moc nehleděli. Byla by to otázka pro Petra Špinlera, zda vycházel z fotografií z konkrétního závodu. Tedy pokud si to ještě pamatuje, přece jen modelů od té doby vytvořil opravdu velké množství.
To je právě rozpor už u Špinlera, protože na spodním dílu je rok 1973 ale v popisu u modelu napsal, že je to omyl a jde o vůz z GP Francie 1972, kde EF startoval s číslem 1. Tomu ale zase neodpovídají pneu a grafika vozu ....