Tak jsem se konečně dostal k této šmikajdě. Chci porovnat tuto veri od kluků z GP teamu s RU vezí, kterou už mám slepenou. Budu opět lepit z kopie originálu a zase to první odnesou kola.
Uff...tak kola mám hotová. Teda ony už byla hotová v pondělí, ale jak se říká práce kvapná málo platná, při lakování poslední třetí vrstvy běhounu jsem to přehnal s lakem , který mi stekl a udělal hnusné mapy na běhounech. Proto následovala oprava. Musel jsem vodním smirkem obrousit běhout a hodit opravný lak. Běhouny jsou opět matné a bočnice lesklé. Tento dvojí lak strašně prodlužuje časově dokončení kol. Když to vezmu, že mezi každou vrstvou musí lak schnout 2 hodiny a to máme bočnice 3 vrstvy a běhoun 3 vrstvy, tak se dostanu někde na 18 hodin jen s lakováním. kola budu takto dělat i dál, ale jen u moderních strojů u těchto kol jsem rád že se mi povedla oprava po spraseným laku a teď konečně můžu jít na podlahu vozu. Tak tady je pár fotek a doufám že se kola budou aspoň trochu líbit.
To by bylo moc dobré hlavně jak děláš ten přechod bočnice a pláště? tmel? nebo to je tak dokonale zalito lakem? Taky používám způsob jak to vymyslel TEO, ale ne s takovým výsledkem.
Tak ok ,já to příště nafotím.Tmel nepoužívám,chce to pořádně zatlačit nečím kulatý a zaoblit hranu bočnice a běhounu, sice se trochu odře barva až na bílou, ale jemné přetření vodovkou a zalakování to krásně zamaskuje a slije a není to potom vůbec poznat.
Za podrobný návod budu neskutečně vděčný...téměř denně slintám nad takovými kolečky... mám těžké dilema,začínám inklinovat od dopravní techniky k F1 a obdivuju výtvory na těchto stránkách..