A to já bych měl výtku. Podle fotky to vypadá, že Ti bočnice předního křídla neleží na ploše stolu, tak jako celá podlaha modelu. A při tom v návodném textu je o tom zmínka: "Z dílu 88, 89 a 90 slepte samotné křídlo. To nalepte na špičku modelu tak, aby dolní hrana bočnice křídla ležela na podložce." Na tomto kroku je poté závislá i poloha deflektoru a jeho držáků vůči trupu.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Peťo Zdenda má pravdu, ale nevidím v tom žádný problém. Bočnice předního křídla jsou cca 1mm nad zemí. Není problém to upravit při lepení deflektorů, štětcem namočeným v horké vodě, přetřu spoj a potom přihnu tak aby bočnice ležela na stole.
P.S. Zdendo v návodu to psaný je, ale já lenoch nečetl:-)
Dobré ráno v bílém pekle. Můžu říct HOTOVO. Model se lepil naprosto skvěle. Pro mě zatím nejlíp technicky zpracovaný model. Samozřejmě jsem se nevyvaroval pár chybám z mé strany, ale o to líp se bude lepit druhé startovní číslo
P.S. Sice píšu hotovo, ale ještě mě čeká předělání předních kol, u kterých mám špatně slepené disky což už bude prkotina
Ali píše:Roberte ty si zaděláváš na předplatné budišťáka, ne? Slepené to máš opravdu suprově, Gratuluju a těším se na další tvé počiny...
Hehe Aleši, od toho jsou tu jiní adepti. A zatím to s dalšíma počinama vypadá dobře, protože kvuli pitomímu sněhu člověk nevyjede na kolo tak aspoň že můžu v klidu lepit