No pěkně Frýďo, pěkně. Takže se budu těšit na dokončení tvého paralympijského modelu.
Připomíná mi to Dušana Andrése, který si týden před Velkou zlomil klíční kost a na léčení nastoupil až po dojezdu Velké pardubické, kdy Valldemosa odjel prakticky jednou rukou na čtvté místo - tedy pořád za peníze
Moje aktuálně bolavá záda a tu a tam opět zvonící karpály jsou slabý odvar, takže držím palec kolego.
Díky Bernie, už jen dodělat zrcátka a bude hotovo. No ale ta zrcátka , to je rozhodně nejsložitější část modelu a nějak mi to ke Špinlerovým modelům nesedí. Jinak všechno v pohodě.
...prajem rýchle uzdravenie! ...ale na Drápalíka som si tiež spomenul. To sa nedalo nespomenúť si, najmä pri Tvojom zázračnom "skoronezranení"...
Pri obrázku zrkadla mám otázku (nielen na Teba) - ako robíš/te ten minikužeľ zrkadielka zo 70-tych rokov? Ja používam na vytvarovanie ostrý hrot "páratka", ale mám problém s presným ostrým kužeľom... Ďík!
Díky, i já jsem si vzpomněl na Drápalíka, ale zapomněl jsem udělat sádrový odlitek... Kuželovitá zrcátka většinou tvaruji pomocí špičatého konce násady štětečku, který mám na retušování. U tohoto modelu jsem si pomáhal taky špičatým párátkem. Naštěstí to mám v osumnástině trochu větší, ve čtyřiadvacetině bych s tím asi praštil o zem .
Model je dokončen. Stavba byla pohodová, bez problémů .