Moc děkuji za pozitivní ohlasy a těší mě, že se model líbí. Na těch předešlých fotkách ještě chyběly brzdové třmeny a kola nebyla nasazena tak, jak by měla, proto tam byla taková mezera. Dnes jsem model dokončil, na kastli jsem dal asi 7 nebo 8 vrstev laku. Před stavbou jsem měl docela obavy, jestli takto zakulacený model zvládnu, ale k mému příjemnému překvapení se model lepil velice dobře. Rád bych touto cestou poděkoval Sergeji Povarovovi, který mi stavbu tohoto modelu umožnil.
Petře nádherná práce,k tomu není co dodat.Snad se i mě konečně začne dařit,abych se aspoň trochu dotáhl na tvou úroveň.Dodává mi to ještě větší chuť do mého snažení.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
Díky a jsem rád, že se model líbí. Měl jsem co dělat abych udělal pár fotek, na kterých nejsou moc vidět chyby. Na mé modely se musíte dívat z pěti metrů, což je vlastně taky jeden z důvodů, proč je dělám ve větším měřítku
Tu druhou část nevím, jak jsi přesně myslel. Jestli mám k těmto dvěma postavit všechny papírové Ferrari co mám v osumnástině. Nebo jestli mám k těm dvěma postavit řadu kovových, která následuje, tedy počínaje rokem 1996. To by byla dlouhá řada, mám to komplet 1996 - 2008.