Motory sú konečne na mieste. Doplnil som na nich nejaké drobotinky. Upravil som pontóny zadných krídiel lebo v stavebnici majú obdĺžnikový prierez a podľa fotiek sú skôr kvapkovité.
Naposledy upravil(a) Zdeněk-TEO dne 05 květen 2020 16:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Mezi odkazy fotek odebrán jeden znak a přidána mezera.
Dobojované. Keď som sa rozhodol dostavať všetky M 23, vybral som zo šanónu 3 stavebnice. Zistil som však že všetky sú z roku 1974. To ma zarmútilo ,lebo som si myslel že budem mať verziu z každého roku pôsobenia, ale takto mi chýbali roky 1973 a 1975. Bohužiaľ z týchto rokov stavebnice neexistujú.Nechcelo sa mi zasa po čase k tomu vracať ale ponúkol sa mi Mary že mi to upraví podľa toho čo si vyberiem a tak sme sa do toho pustili. Celá squadrona McLaren M 23 aj s verziami z rokov 1976 a 1977 ktoré som mal už postavené. Spoločné foto. McLaren M 23 č.2 Jochen Mass GP Monaco 1975 prerobené z-Špinler 028. Tu bola upravená grafika. Zmenené predné závesy kolies a tvar predných krídiel. McLaren M 23 č.1 Emerson Fittipaldi GP Brazílie 1975 prerobené z- Špinler 028. Zmena grafiky a predných závesov. McLaren M 23 č.5 Emerson Fittipaldi GP Talianska 1974 Špinler 028 McLaren M 23 č.5 Emerson Fittipaldi GP Monaco 1974 Špinler 063 McLaren M 23 č.33 Mike Haylwood GP Francúzska 1974 Š 060 McLaren M 23 č.7 Denny Hulme GP Švédska 1973 prerobené z- Špinler 060.Zmena grafiky a nové zadné krídlo aj s pylónom. Som rád že to mám kompletné, ale dúfam že už nebudem musieť riešiť veci s ktorými v poslednej dobe bojujem a to farebná jednotnosť a verzie. Veľmi oceňujem ako to robia R.Radevicz a Forum Team. Vydávajú jeden stroj vo všetkých verziách naraz a tak mám istotu že budem mať rôzne stroje a budú aj u všetkých rovnaké farby.