Roberte,rukama udělám všechno,ale učit už se mi nechce.Na to mi rostou děti.A rád si počkám. .Podívej se na můj první příspěvek,tehdy jsem si pořídil tendle pomalej prastarej počítač.A porovnej to s mím věkem.A když mi zavoláš na mobil,utopie.Mam ho,ale nevím kde .
Zapomněl jsem vám vokázat,co mě zdržuje od práce na Lotusu.Jsou to ti tří Fordící v pozsdí.Lumpové .
A když makáte na tý čtyřiadvacetihodinovce,pustil jsem se též do lepení. Malililinko jsem se pohnul dopředu.Slípnul jsem to všechno do kopy a dodělal drobnosti (ochraný rám,roury vejfuků a t.d.)
Jo,a asi se divíte proč nelepim s vámi na 24hodinovce.Jsem to trošku nedomyslel. V pátet jsem dával kamarádovi do copi ofotit vícero formulek.Povídá mi,estli mi to stačí ve středu.Jo stačí,povídam.Tak to budu mít zejtra,teda už dnes. .
Chlapácí,díky. Todle vám musím říct.Jestli to je u vás taky tak. Lepim zrcátka.První slepim,pohoda.Lepim druhé a ejhle.První držák zrcátka vystříhnu a ztratim.Proste zmizel.Druhej pokus to samé.Hledám,hledám-nic.Třetí jsem při lepení roztrhal a už stejně nevim,jestli má bejt levej,nebo pravej.Čtvtej pokus skončil přilepenej na pinzetě.Zajedl jsem to teda rybí polévkou a zrcátka mám hotová obě.A pak neni divu,že to lepim tak dlouho. . A co vi,jste na tom podobně?