Henkie v pohodě:)
Model slepit jde a dokládá to jak moje betastavba, tak i galerie u grafika.
Jistě, očividně se nepodařilo zachytit všechny chyby, ale nepříjdou mi zásadní.
Když to shrnu na co tu upozornil Maroš:

rozdíl délky zadních závěsů
Upřímně nezdá se mi to, když kouknu na fotku co sem dal Maroš je vidět že spodní závěsy, nejsou zcela zasunuty do převodovky.

díl 177 - chybějící ohybová šipka.
Ano, ohybová šipka chybí. Náprava jistě není neřešitelná

orientace směru dílu 127(díl předního závěsu)
Mělo by stačit řídit se návodovou kresbou a nakresleným půdorysem pro díly 128,129

Správné natvarování bočních deflektorů
Šablona ve vystřihovánce není, tvar je dán pomocnou ryskou na podlaze 1. Přesně jak psal Frýďa- natvarovat a pokud nesedne dotvarovat. What´s the problem?

nesedící úhel pro přilepení deflektorů.
Viz odpověď týkající se natvarování deflektoru výše

nesedící zaoblení dílů 156,158 (držáky deflektorů)
Ano je to chyba. Způsob odstranění- po natvarování deflektoru lze vytvořit "šablonu"(např. obtažením půdorysu deflektoru na papír) dle které díly doladím

Vylézající (neboli příliš široké) brzdy
Ano, tady to je asi nejzásadnější chyba, na kterou bohužel nikdo nenarazil ani při konstrukci, ani při veřejných betastavbách. Způsob opravy: Upravit šířku pásků 113 a 133 tak, aby nevylézaly.

Prohozené číslování dílů
Opět chyba, riziko prohození dílů přední osu za zadní je snad nulové. V případě prohození bude problém osadit obě zadní kola
Jasně jsou to chyby, dle mého nejsou nijak zásadní.
Model není nejjednodušší na tvarování a správné udržení geometrie. Pokud modelář zvládne tento model perfektně natvarovat, jistě dokáže odstranit výše jmenované chyby.
Pokud se chystáte do Lužánek, mohu R31 vzít s sebou a můžeme o tom pokecat- stačí dát info.