Hned se vrhám na další kousek, musím slepit většinu letošních letních novinek, protože jsem je dostal k svátku.
Po Brabhamu od nejmladší dcery přichází na řadu Surtees od té starší.
Ahojda. Já když jsem červenou plochu lepil herkulesem na trup modelu, tak se mi potom lehce zvlnila a už nenarovnala. Prosím dej si na to pozor a třeba to zkus přilepit třeba jen coresem. Nebo jestli jsi si červenou plochu podlepil aspoň kanclákem, tak by jsi to mohl i eliminovat. Větším nožstvím herkulesu jsem chtěl zabránit jeho rychlému zaschnutí při lepení této větší plochy...a to byla chybka.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Já mám s Herkulesem docela špatné zkušeností. Všechno podlepování a také lepení větších rovných ploch, jako jsou spoilery apod. provádím koresem. Velké problémy byly při lepení zoubkových chlopní Herkulesem. V důsledku provlhnutí lepidlem se zoubky jakoby protlačily. Proto takové chlopně lepím purocelem. Ten ale pro změnu naleptává laserový tisk, takže nesmí kápnout vedle.
Môj brat lepil všetky ABC vystrihovačky chemoprénom a nevedel si ho vynachváliť. (Tvrdil okrem iného, že aj keď mu zostanú nejaké zbytky na povrchu, bez stopy ich namotá na ihlu a tak odstráni.) Ja sám som to neskúšal, nedal som sa presvedčiť na toto mne nesympatické lepidlo, ale možno je s úspechom použiteľné pri takýchto problematických spojoch.
S tými zbytkami chemoprénu to môžem iba potvrdiť, používam ale chemoprén bez toluénu a lepím s ním iba presklenie. Dokonca aj to čo zostane na skle ide pomerne ľahko preč bez stôp na skle.
Díky za pochvalu Na přídi jsem si dovolil zase obejít návod. Příď s bočnicema jsem přilepil
k celku a až pak jsem tam vlepil plošky 22,23. Díry na ně tam vzniknou skoro smi